Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

βαραμε διαλυση.

και που λες εχτες κινησα να παω σιγα σιγα στη γραμματεια για τα διαφορα χαρτια που πρεπει να μαζεψω πριν φυγω...και εκει εμαθα οτι οχι μονο θα τα χρυσοπληροσω αλλα το καθε ενα για να βγει θελει τουλαχιστον 3 βδομαδες καιρο.και φυσικα δεν εκανα τιποτα ακομα διοτι βρικανε ενα λαθος στις βαθμολογιες και θα το ψαξουνε λεει και μετα θα μου πουνε γιατι υπηρχε το λαθος.βεβαια εγω χεστηκα για τα λαθη τους αλλα δε συγκηνηθηκα πλεον.να μη σου πω οτι μου φανηκε και απολυτα φυσιολογικο το οτι κατι πηγε στραβα σε αυτο το θεμα.

επιτελους την αλλη βδομαδα θα παω για 3 4 μερες στο πορτο για old school παραθερισμο.

κατα τ αλλα βαραμε και επισημως διαλυση.απο το σπιτι θα φυγουμε και οι 2 λιαν συντομως.ο ρ. θα λαβει το επιδομα ανεργιας σε λιγο καιρο ,το αστρονομικο ποσο των 420 ευρω.ενω ταυτοχρονα το πειρε αποφαση οτι φευγει λιαν συντομως και αυτος απο δω για μια καλυτερη τυχη.με τον εναν η τον αλλο τροπο μας τελειωσε η πορτογαλια λοιπον.

υπαρχει ακομα ενα θεμα το οποιο με εχει κανει εξω φρενων αλλα θα σου πω εν καιρω...

δε πειραζει...παμε γι αλλες πολιτειες...

2 σχόλια:

  1. Παντού τα ίδια χάλια λοιπόν...
    Κοίτα να περάσεις καλά στις διακοπούλες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντου και μαλιστα καταλαβα οτι αν και φαινομενικα η πορτογαλια ειναι πιο οργανωμενη απο την ελλαδα μια πιο προσεκτικη ματια δειχνει οτι ολα τα μετρα που εφαρμοζονται στην ελλαδα προς χαρην του μνημονιου εχουν ειδη εφαρμοστει.να σας πω ενδεικτικα πως στην πολη που ζω τωρα το ενα και μοναδικο νοσοκομειο εγινε ιδιωτικο και για καποιο λογο το μεταφερανε εκτος πολης ενω υπηρχαν εγκαταστασεις στο ιστορικο κεντρο της πολης σχεδον καινουριες.ολοι οι νοσοκομοι δουλευουν με κατωτατο μισθο με συμβολαια temporary jobs χωρις δικαιωματα κτλ.οπου φυγει φυγει λοιπον ...οσο για τις διακοπες τις περιμενω πως και πως!μη το πεις ουτε του παπα που λενε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή