Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

πρωτοχρονια 2012 /luck is an attitude....

φετος ηταν απο τις πιο ωραιες πρωτοχρονιες.

το σπιτικο τραπεζι ντημενο με κοκκινο τραπεζομαντιλο το μενου καρμποναρα φουρνου το κρασι μοσχοφιλερο.η μουσικη κλασσικη πρωτοχρονιατικη,strauss mozart κτλ.

ο καινουριος χρονος μας βρηκε χορευοντας καν καν οι τρεις μας στο σαλονι μας.εγω φορουσα ενα μωβ φορεμα κοκτειλ το αγαπημενο μου δαχτυλιδι,δωρο για τις συναυλιες μου απο ενα πολυ αγαπητο προσωπο,σκουλαρικια ασορτι γυαλιστερο μπεζ καλσον και τα πιο ψυλα ψυλοτακουνα μου.ειπαμε φετος να στολιστουμε δεοντος να τον υποδεχτουμε τον χρονο οπως θα θελαμε να τον ζησουμε.

ανοιξαμε τα δωρα του αηβασιλη,ηταν ολα ταιριαστα και ομορφα.εγω πειρα οτι ηθελα φετος ουτε γραμμα να εγραφα!μια καφετιερα και μια καινουρια τσαντα.

μετα πηγαμε σε σπιτι επισης κοντινου προσωπου η οινοποσια συνεχιστηκε,και μαλιστα με καλη σαμπανια εμφιαλωσης 1995.

μια πρωτοχρονια μακρυα απο τους δικους μας αλλα γεματη αγαπη και ευχες.και πολυ λαμψη.

το ειπα και το λεω γενικα.αυτη η χρονια θα ειναι μια διαφορετικη χρονια.ειναι η χρονια που θα πρεπει να κοιταξουμε μεσα μας.και να αρχισουμε να αλλαζουμε σιγα σιγα τα μικρα πραγματα και μετα τα πιο μεγαλα.

να βαλουμε τον σεβασμο στον εαυτο μας και στους αλλους και να μαθουμε να μην επιβαλλομαστε στους γυρω μας ,για δικο μας οφελος.αλλωστε ολοι ειμαστε ισοι και κανεις δεν οφειλει τιποτα σε κανεναν ,ουτε την κατανοηση ουτε την αγενεια.πρεπει να μαθουμε ποια ειναι τα ορια μας για να μπορεσουμε να κοιταξουμε μπροστα.

ευχομαι σε ολους καλο κουραγιο για να αντιμετωπισουμε τις αλλαγες που θα ερθουν σε αυτο το χρονο.να εχουμε δυναμη και να μαθουμε να δινουμε αγαπη γυρω μας ας ειναι και καμια φορα χωρις ανταλλαγμα.

πιστευω πραγματικα οτι σε αυτη την χρονια θα αλλαξουν πολλα.αλλα προς το καλητερο.ολα αλλωστε γινονται για καποιο λογο.

φετος το official ποτο του 2012 θα ειναι το μαρτινι.σας παραθετω και σας αφιερωνω απο κατω τους λογους αυτης της αποφασης.

1)το σλογκαν



2)το παλικαρι...



αντε και σε καλο να μας μπει!

2 σχόλια:

  1. αν ξεκίνησε έτσι όμορφα η χρονιά τότε δεν βλέπω το λόγο να μην συνεχιστεί και ανάλογα όμορφα. Καλή χρονιά εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω και γώ έναν λόγο για να λατρέψεις το martini και το νέο του μότο που έχω ερωτευθεί ήδη.. http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI.. Πολύ luck is an attitude dear

    ΑπάντησηΔιαγραφή