Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ραντομ


οι μερες περνανε αναμεσα σε αγκαλιες σε ψυχρα βροχη λιγο αγχος λιγη αγαπη...και το φθυνοπωρο που μπηκε για τα καλα.

περασαν οι μερες.ακομα δεν εχω κανει τιποτα.δεν εχω κουραγιο...πρεπει να μαζεψω τα ρουχα μου τα πραγματα μου τα βιβλια μου να δω ποια πραγματα θα τα παρω μαζι μου τωρα ,ποια πραγματα θα τα στειλω υποτειθεται με μεταφορικη να δω για εισιτηρια για το γατι...ουφ κουραστικα!

εδω και 3 μερες εχουμε γυρισει ολη την πολη για να βρουμε καλλυμα για τον καναπε.το σετ του καναπε μας εδω ειναι θυκες σε χρωμα λεοπαρ.ολα αυτα σε εναν τοιχο με χρωμα ροδακινι πολυ δηθεν vintage φαση.ο γατος μου ομως ειχε διαφορετικη αποψη και πολλες καλλιτεχνικες ανησυχιες σε σχεση με τα καλλυματα αυτα.ισως τσαντιστικε με το ανιμαλ πριντ.πως τολμαμε εμεις τα αθλια ανθρωποειδη να κανουμε καναπεδες με το πριντ της λεοπαρδαλης η οποια αμα μας δει σε καμια ζουγκλα (ποτε δε ξερεις τι γινεται) θα μας κανει μια χαψια;ιεροσυλια!οποτε το καλλυμα του καναπε εχει μια τεραστια τρυπα.τα αλλα ειναι πιο ντισεντ αλλα καπως ξεμαλλιασμενα καπως μολις σα να εκαναν σεξ.οποτε εδω και 3 4 μερες εχουμε παει παντου για να βρουμε τα καταρραμενα τα καλυματα.

οπως φαινεται για καποιο λογο ο κοσμος σταματησε να χρησιμοποιει καλλυματα στον καναπε γιατι αγαπητε αναγνωστη το μοναδικο μερος που βρικα καλλυματα ειναι τα κινεζικα.

τα παντα μπορεις να βρεις εκει μεσα.κυριολεκτικα.
αλλα οτι θα εβλεπα αυτο κυριακη μεσημερι............





:


το ειδα σημερα σε ραφι στο κινεζικο.χλαμυδια ερπυς aids καισυφηλη στην εκπληκτικη τιμη των 5 ευρω αγαπητε αναγνωστη...ο μονος δονητης που αν χαλασει μπορει να σε αφησει και εγκυο με το μωρο να βγαινει κατι σε φεικ λατεξ σε χρωμα ροζ της ραδιενεργειας...μπρρρρ....καλλυμα για καναπε εψαχνα η γυναικα!τι εφταιγα να το βιωσω αυτο!!!

ενιγουει αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπηκε και ο σεμπτεμβρης πια και επισημως ειμαστε στο φθυνοπωρο.επισημως το καλοκαιρι και η περιοδος χαριτος τελειωσε.

ελπιζω να τελειωνει τουλαχιστον το θεμα με τα καλλυματα του καναπε πριν αρχισω να βλεπω κι αλλα περιεργα!

2 σχόλια:

  1. που να δείς εμάς που έχουμε 2 σετ καλύμματα. Ένα για να μην λερώνεται ο καναπές, και ένα για να μην λερώνονται τα καλύμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο καινουριο σπιτι θα εχουμε ενα καλυμμα για το καναπε ενα καλυμα για το καλυμμα ενα για να ξυνει ο ενας γατος ενα ο αλλος και ενα για να καθομαστε...καλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή