Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

conan 2011:φατε ματια ψαρια!


και επειδη ο θεος δεν εχει σταματησει τη βροχη εδω και μια βδομαδα και εφοσον και officially μπηκε σεπτεμβριος ε τι να κανω το εχω ριξει στο σινεμα....

ευτυχως με αποζημιωσε ο καλος θεουλης καθως εχτες επι 2 ωρες θαυμαζα το υπεροχο αυτο πλασμα επι της μεγαλης οθονης....



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕς ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ!

τι να σου λεω αγαπητε αναγνωστη....για την τρυχα στη μασχαλη;για την τρυχα στο στηθος;για την αντριλα γενικως που απεπνεε το πλασμα αυτο;για το γεγονος οτι ΔΕΝ τον πασαλυψανε με λαδια!

το ειχα υποψιαστει βεβαια οταν τον ειδα και στο game of thrones στο ρολο του khal...λιγομηλητο βεβαια το παιδι αλλα η βαρβατυλα βαρβατυλα!οταν εμαθα οτι θα βγει κοναν και θα ειναι αυτος πρωταγονιστης εχμ ενιωσα ενα ρυγος στη ραχοκοκκαλια!για να μη μιλησω για την επικ πλευρα μου αυτη που ασχολειται με roleplay gaming νεραιδες πολεμιστες κτλ που μου επεβαλε να δω την ταινια στο σινεμα!

και οχι τιποτα.εδω στην πορτογαλια τα ποπκορν ειναι καραμελωμενα μονο!οποτε εχεις αυτο:



συν αυτο...



ΟΡΓΑΣΜΟΣ!!!


καλα για την υποθεση δε σου λεω τωρα δε θα ασχολουμαστε με ηλιθιες πριγκηπισσες ,τελος του κοσμου,ελευση κακου θεου στη γη κτλ οταν εχουμε αυτον το θεο στην οθονη μας!!!


τακους μαρη ξινεγκω για σενα το λεω!

να πατε στο σινεμα να τη δειτε την ταινια.οχι σκεφτειτε λογικα!αμα κανει καλες εισπραξεις η ταινια και ανεβει το κασε του θεου θα τον βλεπουμε πιο συχνα.αχ!!!

1 σχόλιο: