Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

this city defines me....

ξέρω έχω εξαφανιστεί για μέρες αλλα δε προλαβαίνω.να το πω δειλά δειλά οτι είμαι ευτύχισμένη;

περνάμε τέλεια σε αυτήν την πόλη.....δεν έχω παραπάνω ώρα να γράψω...πάω να λιαστώ!!!

καλή σαρακοστή να έχουμε!



και ένα απαλό τραγουδάκι....

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ακόμα μια βδομάδα ξεκινά και ένα ακόμα σεμινάριο συστημικής έφτασε στο τέλος του.τα συμπεράσματα πολλά και διάφορα.είμαι σε καλό δρόμο πάντως.

πρέπει να στο πώ.σταμάτησα να πέφτω.είμαι όρθια δυνατή οχι ακόμα.ούτε κοιτάζω ευθεία.αλλά τό χω.

ακόμα νιώθω μέσα μου τα σκαμπανευάσματα που έχουν δημιουργηθεί και τις υπόγειες δυνάμεις μου που είτε μετακινήθηκαν είτε δήλωσαν την παρουσία τους.

όλες οι περασμένες πληγές μου περιμένουν στη σειρά για να λυθούν.τις βλέπω και θα τις βάλω και σε τάξη.μια μια όλοι θα πάρετε.άλλωστε και λόγω ζωδίου έχω κατασκευαστεί για να αντέχω στα δύσκολα (και το έκανα) και να αναγεννιέμαι απο τις στάχτες μου (το οποίο τώρα κάνω)

"Μπαίνω πρόθυμα στον αγώνα για να νικήσω τους φόβους μου, εφοδιασμένος με την προστασία μιας αδιαπέραστης ασπίδας.Περπατώ στο προστατευτικό φώς της αγάπης , κρατώντας στο χέρι μου το κεντρί του θανάτου που αλλάζει τις ισορροπίες τις ζωής.Ποτέ δε προδίδω το σκοπό μου. Γίνομαι πλούσιος , διπλά άτρωτος και κάποτε ευλογημένος. Αφουγκράζομαι την ανάσα της ανθρωπότητας , διαισθάνομαι τις αλλαγές που έρχονται και η θέληση μου δέ γνωρίζει όρια.

Είμαι ο Σκορπιός"

κείμενο απο το βιβλίο του κώστα λεφάκη.Κάθε μου κύτταρο συμφωνεί αυτή τη στιγμή.μετά απο καιρό κοιτάζω τον ορίζοντα.

καιρός ήταν.



είσαι μακρυά απο τη ζωή μου και καλώς.έτσι το θέλαμε.αλλά σε ευχάριστώ που μου έδειξες τι παει να πεί ερωτευμένη γυναίκα.χωρις εσένα δε θα τα κατάφερνα.